Company Expense

Company Expense

Companyexpense reseräkning

Companyexpense är en automatiserad och effektiv lösning som hanterar ditt företags alla kvitton, utlägg och reseräkningar. Det är en självlärande tjänst som är integrerad med företagskort, elektronisk körjournal och bokförings- och lönesystem. Tjänsten fungerar lika bra för stora som för små företag och som användare gör du allt via en app i telefonen eller direkt på webben. Du kan enkelt rapportera eller attestera i telefonen, oavsett om du är på kontoret eller on-the-go.

När världen går allt snabbare behöver du effektivisera det som kan effektiviseras, så som förlegade processer och rutiner som tar onödig tid från kärnverksamheten. Companyexpense automatiserar och digitaliserar administrativa och tidsödande rutiner så att dina medarbetare istället kan fokusera på att bygga mervärde för företaget och era kunder. Companyexpense hjälper även medarbetare göra rätt, förenklar attestering, håller koll på regler och bokför automatiskt. Inga manuella uträkningar behövs och Skatteverkets regler följs per automatik.

Du kan välja att samla alla köp automatiskt i appen, där du sedan väljer vilka som ska redovisas som utlägg. Tjänsten har integrationer med de största kortutgivarna och fungerar med såväl privata kort som företagskort. Companyexpense kopplas också enkelt till alla ERP, ekonomi- och lönesystem, så som Fortnox, Visma, Hogia och många fler.

Så enkelt fungerar det:

  1. Köp
  2. Koppla kvitto (foto och digitalt)
  3. Skicka in

Att komma igång med Companyexpense är inget IT-projekt; implementeringen går snabbt och smidigt. Tjänsten kan även skräddarsys i ditt företags färger och med er logotyp.

Companyexpense värderar information- och datasäkerhet. Därför lagras all data från Companyexpense på vår egen hårdvara i en PCI-certifierad datorhall i Sverige. Hanteringen av datan följer EU:s alla regelverk, så som GDPR.

Gör som 20 000 andra företag och samla din utläggshantering på ett ställe med hjälp av Companyexpense.

Artikelnr: N/A Kategori:
Grundat: 2011
Antal anställda: 40
Omsättning: 47.066 tkr
Interaktioner:
  • SEB
  • Handelsbanken
  • Eurocard

Beskrivning

https://companyexpense.se/produkt/

Ytterligare information

type

demo, quote

Relaterade tjänster