Soluno

(1 kundrecension)

Soluno

(1 kundrecension)

Soluno levererar telefonilösningar så att ni som företag kan bemöta era kunder så proffsigt som möjligt med den senaste tekniken inom telekom. Växeltjänster, operatörsavtal och hårdvara på ett och samma ställe.
Solunos växellösning är helt molnbaserad. Den innehåller Soluno app och softphone (gränssnitt för datorn). Ni behöver alltså inte äga er egen teknik för att den ska fungera. Soluno ser till att all teknik, hårdvara, mjukvara, anslutningar, kapacitet, redundans och säkerhet hela tiden håller absolut toppklass så att ni själva slipper tänka på underhåll. Dessutom bestämmer ni helt vilka funktioner varje användare ska ha så att ni alltid kan vara säkra på att tekniken uppfyller varje medarbetares behov.

Artikelnr: N/A Kategori:
Grundat: 1990
Antal anställda: 80
Omsättning: 300.000 tkr
Interaktioner:
  • Lime CRM
  • Zendesk
  • Hubspot

Beskrivning

Solunos växellösning är en av de mest avancerade på marknaden och samtidigt otroligt enkel att använda och implementera. En erfaren projektledare hjälper till från dag ett med utbildning, tips och råd som sätter kundernas upplevelse i fokus. Det spelar ingen roll om ni väljer en mobil anknytning, softphone eller bordstelefon – alla lösningar är lika användarvänliga.

Besök https://www.soluno.se/ för mer information

Ytterligare information

type

demo, offert

1 recension av Soluno

  1. Elin

    Stabil växel med god funktionalitet. Gillar det faktum att den är helt operatörsoberoende.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade tjänster