QNOVA eSignering

QNOVA eSignering

QNOVA hjälper inte bara företagen med ett system som tar hand om den digitala signeringen. På sikt kommer de flesta avtal, vare det sig är kund eller leverantörsavtal signeras digitalt och då behövs en digital hantering av samtliga avtal. Med en digital signering och en digital avtalshantering samlas allt på ett ställe. Det styrs med behörigheter med vem som får se vad och blir den naturliga platsen för samtliga avtal.

Använd era egna mallar för tex. kund- och anställningsavtal för att säkerställa att samma mall och text används inom hela organisationen. När väl avtalet är påskrivet kan det enkelt läggas till alarm eller notifikationer till övriga avdelningar/kollegor som behöver uppgifter om avtalet. Eller integrationer mot andra system så som faktureringsuppgifter eller anställningsuppgifter.

Med den samlade platsen för samtliga avtal missar ni heller inga uppsägningar genom automatiska påminnelser och kan hela tiden ha kontroll på avtalen. Det blir tydligt vem eller vilken avdelning som är ansvarig för avtalen vilket minimerar risk säkrar framtida förändringar i företaget. Det börjar alltid med QNOVA eSignering.

Artikelnr: N/A Kategori:
Grundat: 2002
Antal anställda: 9
Omsättning: 9.500 tkr
Interaktioner:
  • BankID
  • Fortnox
  • Affärssystem

Beskrivning

QNOVA har varit verksamma sedan 2002 och hjälpt företag med att digitalisera avtal, bolagsdokument och arbetsflöden. Vi erbjuder inte bara ett system utan också projektledning och vägvisning för att införa nya digitala processer hos företagen.

QNOVA erbjuder integrationer mot alla system som själva klarar av detta. Det väsentliga är hur processen ska se ut och vilken information som ska skickas vidare eller tas emot. Några exempel är uppgifter vid nytt kundavtal som skickas direkt till Fortnox för fakturering, löneuppgifter som skickas direkt till Visma eller att QNOVA integrerar med befintligt leverantörsregister/produktsortiment från ERP-systemet.

Ytterligare information

type

demo, quote

Relaterade tjänster