Oneflow

Oneflow

Att göra affärer genom Oneflow är lika enkelt som ett handskakning. Oneflow är en plattform för e-avtal – den nya generationen av e-signeringsverktyg. Till skillnad från de flesta verktyg för e-signering, som fokuserar på själva signeringen i kontraktsprocessen, automatiserar e-avtal hela arbetsflödet från början till slut. Spara tid, arbeta smartare.

Oneflow är en lösning som fokuserar på själva avtalsprocessen, och är alltså till för alla funktioner på ett bolag. Det fungerar för alla typer av avtal och dokument som kräver en juridiskt bindande signatur, till exempel offerter och anställnings- och leverantörsavtal. Oneflows hjärta klappar extra mycket för kontrollen av avtalsmallar, samarbetet som äger rum innan ett dokument signeras, och möjligheten att använda avtalsdata som vanligtvis är instängt i ett papper eller PDF, för att driva beslut och föra verksamheten framåt.

Alla kan skapa, samarbeta, signera, analysera och hantera kontraktets livscykel på en enda plattform. Istället för att maila avtal fram och tillbaka, och därmed öka risken för fel och dataläckage, kan Oneflow-användare förhandla säkert med sina kollegor och motsvarigheter direkt i appen. Användaren meddelas om viktiga händelser i kontraktens livscykel, till exempel förnyelser och slutdatum.

Oneflows e-avtal är HTML-baserade, vilket innebär att innehållet är interaktivt, informationen är dynamisk och avtalen svarar. Med Oneflow är kontraktsprocessen digital, interaktiv och effektiv.

Artikelnr: N/A Kategori:
Grundat: 2012
Antal anställda: 40
Omsättning: 30.000 tkr
Interaktioner:
  • BankID (Norden)
  • Flertalet affärssystem

Beskrivning

Historien bakom Oneflow
Föreställ dig en uppgift som du måste hantera upprepade gånger, som är extremt tidskrävande. Du känner att det borde finnas ett bättre sätt, men du har inte hittat rätt lösning och du kan inte leta efter en. Har du någonsin haft den känslan?

Oneflow grundades 2012. Företagets vision är att bygga upp kontraktsprocessen från grunden och göra det enklare och effektivare. Oneflow etablerade tidigt begreppet e-avtal.

Integration
Oneflow har också ett öppet API. Oneflow integreras också med flera stora CRM-system: Lime, Upsales, Salesforce, Microsoft, Dynamics, Hubspot, Pipedrive.

Ytterligare information

type

demo, quote

Relaterade tjänster