Publicerad

Ärendehanteringssystem – VisionFlow, AddSystems eller Ticketbird?

ärendehanteringssystem

Med ett molnbaserat och webbaserat ärendenhanteringssystem kan ni effektivisera och underlätta era arbetsprocesser. Med ett molnbaserat ärendehanteringssystem kommer ni lätt åt er information i molnet, från mobil, dator eller surfplatta. Det gör att ni kan jobba både smartare och snabbare – och frigöra tid till de arbetsuppgifter ni tycker är roligast. Ett molnbaserat system för ärendehanteirng innebär dessutom att ni kan arbeta i samma dokument och därmed förbättra ert interna samarbete.

Här tar vi upp de främsta styrkorna med tre av marknadens starkaste och mest kvalitativa ärendehanteringssystem. Genom att skapa en bild av de olika systemen kan ni få klarhet i vilket som lämpar sig bäst för just er organisation och dess behov – och därmed ta er närmare ett köpbeslut. Lycka till! 

VisionFlow 

Ärendehanteringssystemet VisionFlow säljs av företaget Visonera och är ett system som enkelt kan anpassas och skräddarsys efter ert företag. Ni väljer själva hur enkel eller avancerad set-up ni vill ha. En annan stor fördel med VisionFlow är att det är ett system som täcker många områden och processer. Allt från ärendehantering, kundsupport, produktutveckling och CRM till projekthantering, kontraktshantering, service management och inventariehantering. Det är med andra ord ett heltäckande system som kan underlätta många delar av verksamhetsprocesserna.

Vad kostar VisionFlow?

Kostnaden för VisionFlow baseras på vilket paket ni väljer – small, medium eller large. När ni betalar fakturan i VisionFlow är den alltså baserad på det paket ni valt, men också på antalet aktiva användare varje månad. Det innebär att ni själva kan lägga till och ta bort användare – och därmed behålla kontrollen över era kostnader!

AddSystems 

AddSystems är ett webbaserat ledningssystem som hjälper er att samla alla processer på ett och samma ställe. Att jobba i AddSystem innebär att ni får all data uppställd på ett lättöverskådligt sätt. Därmed är det enkelt att ta till er och utvärdera informationen. Utifrån den kan ni vidare kontrollera, planera, följa upp och säkra kvaliteten i er verksamhet och dess processer. När ni jobbar i AddSystems innebär det att allt samlas i en och samma webbplattform där ni kan organisera och lagra all er information. Var som helst, när som helst – och med dagliga backuper.

Vad kostar AddSystems?

I AddSystems betalar ni inte någon licenskostnad, utan enbart en löpande månadsavgift. Det innebär en tydlig prisbild som baseras på antal moduler och funktioner, men också på antal användare per månad.

Ticketbird

Med Ticketbird kan ni lösa komplexa frågor, och underlätta era ledtider. Det är smidigt att ta hand om alla typer av frågor – såväl interna som externa – och ni kan enkelt koppla in supporten till en gemensam inbox som alla har tillgång till. I Ticketbird får ni hjälp med sales management, support management, product management och knowledge management. När ni använder er av Ticketbird får ni tillgång till en omfattande kunskapsbas där ni kan samla och strukturera all information, och därifrån mappa era användare.

Vad kostar Ticketbird?

I Ticketbird finns fyra olika paket, som varierar i kostnad. Dessa är Starter, Pro, Enterprise och Enterprise plus. Priset bestäms, som med de flesta molnbaserade system, utifrån vilket paket ni väljer och hur många användare som ska nyttja systemet.

Vill ni ha mer hjälp att avgöra vilket ärendehanteringssystem som passar bäst för just er verksamhet? Boka gärna in demo och begär offert från samtliga system för att få en så bra bild som möjligt!

Letar du efter marknadens bästa ärendehanteringssystem?

Hos oss kan du jämföra mellan alla marknadsledande leverantörer.