Multisoft

Multisoft

Hantera ärenden och arbetsflöden med ett ärendehanteringssystem som anpassas efter verksamhetens unika behov

Spara både tid och pengar med en systemlösning från Multisoft. Vi erbjuder ett ärendehanteringssystem som ger användaren ett proaktivt stöd och uppföljning i sitt dagliga arbete. Detta är möjligt genom vår low-code platform Softadmin®, som medför en stor flexibilitet, automatisering och skalbarhet. På så sätt går det enkelt att följa upp varierande ärenden i ett ärendehanteringssystem och går dessutom att integrera med andra affärssystem, CRM och ekonomisystem. All information finns tillgänglig på samma plats.

Välj även bland funktioner såsom:

Arbetsflöden: Vi hjälper till att automatisera ärendehantering med fördefinierade arbetsflöden och triggers. På så sätt sparas medarbetarnas tid till viktigare arbete.

Diagram och grafer: Använd data mer effektivt. Presentera nyckeltal tydligare genom automatiserade diagram och grafer. Ett exempel är att visa olika ärendetyper, ackumulerat antal över dagen/veckan/månaden som enklare kan tolkas visuellt av medarbetare.

Moln eller molnfritt: Vår egen plattform exekveras på Microsoft® SQL Server, men vi anpassar oss helt efter verksamheter och kan leverera lösningar både med och utan moln.

Nyfiken på att veta mer? Läs vidare om våra lösningar inom ärendehanteringssystem.

Artikelnr: N/A Kategori:
Grundat: 1995
Antal anställda: 90
Omsättning: 91.850 tkr
Interaktioner:
  • Visma
  • Active Directory
  • Fortnox

Beskrivning

Multisoft AB är idag ett aktiebolag med över 80+ anställda, 400+ levererade system och kunder utspridda runt om i landet. Sedan vi grundades år 1995 har en av grundvärderingarna varit att bygga långsiktiga och nära relationer med våra kunder. På så sätt blir det lättare att identifiera effektiviseringsmöjligheter, bidra med lösningsförslag och ge expertråd – det som våra konsulter gör allra bäst.

Vi har en väl beprövad metodik för att identifiera områden som kan effektiviseras och spara användare tid. Under varje projekt hanterar Multisoft nödvändig systemintegration, normalisering av databaser samt centralisering av information. Vi har även stor erfarenhet av förändringsledning, för att se till att de system som vi inför verkligen omfamnas av samtliga berörda medarbetare.

Ytterligare information

type

demo, quote

Relaterade tjänster